CURSUS INHOUD

‘In Jin Shin Jyutsu zijn er geen leraren of meesters, wees eenvoudig het voorbeeld’.
Mary Burmeister.


5 DAAGSE BASIS CURSUS tot Jin Shin Jyutsu beoefenaar
Deze 5 daagse cursus bestaat uit twee delen.
Deel 1 omvat de basis, introduceert de dynamische kwaliteiten van de 26 “Veiligheids-energiesloten”,
de Drie-eenheidsstromen, het concept van de Diepten binnen het lichaam en de fysio-filosofie van Jin Shin Jyutsu.

Deel 2 introduceert de 12 Orgaanstromen, het luisteren naar de pols, de speciale lichaamsfunctie-stromen en hoe deze bijdragen tot het harmoniseren van lichaam, geest en ziel. De theorie wordt afgewisseld met uitgebreide praktijkoefeningen.

Deelname aan deel 2 is alleen mogelijk indien men deel 1 reeds heeft gevolgd. Na een volledige 5-dagen cursus wordt een certificaat van deelname aan de student uitgereikt. Na deelname aan drie volledige cursussen ontvangt de student een tweede certificaat dat recht geeft het Jin Shin Jyutsu logo te voeren en zich Jin Shin Jyutsu beoefenaar te noemen. De student voldoet hiermee aan het minimum trainingsniveau voor beoefenaars.
Zie AGENDA
 impressies.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

THEMA CURSUS
Wordt ter verdieping van aparte onderdelen van Jin Shin Jyutsu door de docenten van de 5 daagse basiscursus aangeboden. Thema’s van Jin Shin Jyutsu worden uitgewerkt om zo de stof van de basiscursus opnieuw te benaderen. Deze cursus varieert zowel in dagen als in onderwerp en omvang.
Voorkennis: een volledig afgeronde 5-daagse basiscursus
uitnodiging Thermacursus 2016
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


CURSUS MEZELF KENNEN/HELPEN
een cursus voor iedereen!
Een Zelfhelp cursus biedt de mogelijkheid om één of meerdere Zelfhelp boeken van Mary Burmeister te leren kennen. Hier worden de fundamenten van Jin Shin Jyutsu uitgewerkt en praktisch geoefend. We leren de 26 “VEILIGHEIDS-Energie-sloten”, hun volgorde en betekenis kennen. We onderzoeken verschillende manieren van harmoniseren met behulp van de handen en ontdekken enkele “energiestromen” voor het dagelijks gebruik terwijl de filosofie geleidelijk de focus helpt verleggen van opvattingen die steeds dezelfde stress teweegbrengen. Jin Shin Jyutsu betekent; eenvoudig me herinneren wat wij allen in ons hebben: de Sleutel tot volkomen evenwicht.
Klik hier voor meer informatie.
Zie: AGENDA

DRIE DAAGSE MENTOREN SPECIALE THEMA CURSUS
Een nieuwe cursus. Deze komt voort uit de 5-daagse Mentoren Cursus in Scottsdale. Deze wordt nu gegeven in de woonplaats van de betreffende instructeur of student. Het voorziet, in een intieme sfeer (maximaal 9 studenten) samen met een instructeur, in het onderzoeken van de Diepten, practische toepassing en de eenvoud van Jin Shin Jyutsu. Iedere student ontvangt behandelingen gedurende een periode van drie dagen.
Vereisten voor deelname verschillen per instructeur.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

LIVING THE ART
Uitgaande van de 5-dagen cursus leidt het “Living the Art” seminar ons terug naar de Zelf Help boeken. Deze cursus biedt de mogelijkheid de relaties en raakvlakken te zien tussen de inhoud van de 5 dagen cursus en de Zelf Help boeken. De praktijk bestaat uit Zelf Help oefeningen. Deze cursus biedt de student een fundament dat nodig is om de eenvoud van Zelf Help te ervaren, te onderrichten en met anderen te delen.
Vereist: een volledige 5 daagse cursus.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

NU MEZELF KENNEN CURSUS
Deze training zal gepresenteerd worden door een panel van 2 of meer instructeurs, hun aantal zal afhangen van het aantal deelnemers. Het doel van de Nu Mezelf Kennen cursus is om nieuw materiaal te introduceren, en om de rijkdom aan informatie uit tekst 1 en tekst 2 verder te onderzoeken. Deelnemers ervaren behandelingen dagelijks, zowel als beoefenaar als ontvanger. Het basisdoel is om ieders individueel begrip over het “hoe” en “waarom” van deze prachtige kunst te verrijken, met het accent op het unieke aandeel van beoefenaar.
Vereist: een student dient minimaal 3 maal een volledige 5-daagse te hebben gevolgd.
Voor meer informatie kijk op www.jsjinc.com .
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

MENTOREN PROGRAMMA
Sinds 2004 biedt het Jin Shin Jyutsu®Inc. Kantoor in Scottsdale (USA) een nieuw programma aan om voortgang in onderwijs aan te moedigen en beoefenaars te ondersteunen.Het Mentoren programma voorziet in een diepgaande, praktische studie in een kleine groep met een instructeur. Gedurende 1 week zijn 4 studenten/beoefenaars samen met een lid van de faculteit en nemen dagelijks gedurende zes uur deel aan behandelingen (hands-on), discussie ronden en andere studie activiteiten. Iedere deelnemer ontvangt dagelijks twee behandelingen.
Locatie: Jin Shin Jyutsu Inc. Kantoor, Scottsdale, Arizona.
Vereist: minimaal 5x 5-dagen cursus over een periode van minstens 3 jaar.
Aanmelden: neem contact op met kantoor Scottsdale www.jsjinc.com .
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.